Den goda betallösningen
för e-handel

Payer levererar kompletta, säkra och goda betalningar.
Vi vill revolutionera marknaden genom att skapa glada betalare.
Nöjda kunder blir återkommande kunder och skapar en
hållbar försäljning på lång sikt.

LÄS MER

Payer Checkout

Payer Checkout

Payer Checkout är den kompletta, säkra och goda betallösningen! Målet är att skapa glada betalare och goda relationer mellan de som säljer och de som köper på nätet. Den som köper får alltid välja betalsätt innan köpet slutförs och valfriheten maximeras. I Payer Checkout finns betalsätten
kort, faktura, direkt- eller delbetalning.

Kom igång

Det är enkelt att komma igång med Payer Checkout! Genom en smidig installation är du snabbt igång med vår goda betallösning för e-handel och vi står redo att hjälpa dig på vägen! Du väljer själv vilka betalsätt du vill använda, och alla ingår. För mer information om hur du går tillväga, klicka på ikonen nedan.
Varmt välkommen till Payer!

Betalsätt som ingår i Payer Checkout:

front_card

KORTBETALNING

Med kortbetalning kan du enkelt och säkert ta betalt av kunder från hela världen. Payer uppfyller högsta säkerhetsnivån för kortbetalningar, PCI DSS Certifiering Level 1 godkänd av VISA och MasterCard.

front_computer

DIREKTBETALNING

Med direktbetalning får kunderna betala direkt från sin egen internetbank. De största svenska bankerna erbjuder direktbetalning och det är ett populärt betalsätt hos svenska konsumenter när de handlar på nätet.

front_invoice

FAKTURA

Erbjud dina kunder att betala i efterskott! Med Payers fakturalösning kan den som säljer på nätet vara med och påverka betalprocessen för sina kunder och på så sätt skapa nöjdare kunder. Fakturan kan väljas med eller utan finansiering.

front_part

DELBETALNING

Med delbetalning kan kunden dela upp sin betalning och behöver inte betala allt på en gång. Det under lättar kundens köpbeslut när den köper mycket eller om varorna är dyrare. På så sätt kan kunden genomföra sitt köp även om den inte kan betala hela summan på en gång.

Payer donerar 10 öre per betalning!

För allas välbefinnande finner vi samhällsengagemang viktigt, och vi är övertygade om att Den goda betallösningen på ett naturligt sätt lyfter in frågan i människors vardag. Engagemang ska vara lättillgängligt och tydligt!

Både genom att bidra med vår specifika företagskompetens och med finansiering, engagerar vi oss i konkreta utvecklingsprojekt runt om i världen. Vi har redan varit med och finansierat allt ifrån gungställningar till förskolor i Burkina Faso och tryck av skolböcker på indianspråket Cabecar i Costa Rica. Nu trappar vi upp genom att även donera 10 öre per betalning som görs, via Payer Checkout, hos någon av våra kunder! På så sätt blir alla del i möjligheten att stödja fler viktiga verksamheter runt om i världen!


misc_coffee

Kaffesugen?

Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig och ditt företag? Kom över till oss på en god kopp ekologiskt kaffe och njut av Stockholms vackraste
utsikt så berättar vi mer!

Du hittar oss vid Slussen i centrala Stockholm. Adress: Stadsgården 10, 8 trappor.
Klicka här för karta. Eller ring oss på 08 – 20 83 70!
Hjärtligt välkommen till Payer!

Kundservice